Mindig izgalmas valahova első alkalommal belépni, hiszen minden új lesz számodra! A színek, fények, illatok, mosolyok, hangok, szokások. Kezdjük ezért a legelején! A utcáról a nagy kétszárnyú kapun keresztül gyere be, melyet a foglalkozások előtt fél órával nyitunk, és az utolsó óra után szintén körülbelül fél órával zárunk. Ez attól is függ, meddig tart a teázás és a beszélgetés.

A kapun betérve nyíl egyenesen gyere fel a teraszra, ahonnan a Jógaház bejárata nyílik. Ha sikerül kivitelezned, kérlek próbálj hamarabb érkezni, hogy legyen időd kitölteni a kérdőívet, beszélni néhány szót az oktatóval és kényelmesen átöltözni. A fogadtatás egészen biztosan kedves lesz, és talán pár alkalom után már te is otthonosan érzed magad nálunk, és ha kedved tartja olykor-olykor nem csak egy órára rohansz be, hanem maradsz kicsit teázni, olvasgatni, kiülsz a teraszra a kényelmes babzsák fotelekbe és élvezed a feltöltődés minden percét.

Átengeded egész lényedet a magaddal való törődésnek, mely egy olyan “befektetés”, ami többszörösen is megtérül egészséged, hangulatod a téged körülvevő emberek és egész életed szempontjából. Ígérem, ebben nálunk remek támogatókra találsz!
Ezek után ne is halogasd tovább! Térj be hozzánk! Várunk szeretettel!