Szeretettel köszöntelek

Ez a hely, melyet néhány éve megálmodtunk, most arra vár, hogy te is felfedezd! Akár még csak a neten böngészel bennünket, vagy már jársz hozzánk, remélem örömmel és kellemes élményekkel gazdagodsz, hiszen célkitűzésünk, hogy egymást támogatva, tanítva és motiválva váljunk mindinkább harmonikussá, teljessé, könnyeddé.

Tartozz te is közénk, hiszen mindent megteszünk, hogy az itt töltött néhány óra önfeledt ellazulás legyen számodra, legyen szó a magas szakmai színvonalat képviselő foglalkozásokról, a kellemes illóolaj felhőben úszó stúdióról, csodás teákról, vagy jó társaságról…

Miért éppen füge?

A nevünkben szereplő füge nemcsak gyakorlatilag jelképe stúdiónknak, ahol a termek előtt két hatalmas fügefa áll, hanem bízom benne, hogy szimbolikájában is méltók leszünk a fügefa virága elnevezésre, hiszen a füge számtalan vallásban, kultúrában és szentiratban foglal el központi szerepet. Úgy a Bibliában és Indiában, mint Izraelben és a muszlimoknál.

Célunk, – az egészséges és tudatos élet közös gyakorlása mellett – hogy aki hozzánk betér egyre felszabadultabban és őszintébben tudjon a világgal szembe nézni. Reméljük a tiszta, kellemes környezet és a barátságos hangulat segít mindenkinek, akinek erre vezet az útja. Mindannyian küzdünk nehézségekkel, ezért olykor szükségünk van egy jó társaságra, odafigyelésre, tanításra, meghallgatásra, de az is lehet, hogy csak egy óra önfeledt táncra, vagy meditációra, netán szótlan teázásra.

Ha szívesen mozognál a természetben, szabad ég alatt, friss levegőn, sok-sok madárral és fával körülvéve, akkor jó idő esetén erre mindig van lehetőség, ami akár egy kisbabás jógaórán, akár egy irodában töltött hosszú nap után értékes energiákat adhat.

virag-kicsiBármelyiket is keresed és szívesen eljönnél hozzánk, várunk szeretettel. Reméljük a szakmai színvonal, a körülmények és az atmoszféra elvarázsol majd, hogy a füge, mint a termékenység szimbóluma neked is gyümölcsözzön majd életutadon, bármi legyen is a célod

Béke veled!

instagram: fugefaviraga_yoga

Virág