A fittckók, vagyis a fitt fickók meglehetősen ritka madarak egy bizonyos kor felett Magyarországon. Szinte kötelező eleme a megjelenésnek a pocakocska és kevés férj foglalkozik magával, míg az asszonyka nyújt, feszít, hajlít, ugrik. Harminöt év felett egy férfi már a veszélyeztetett kategóriába tartozik és sajnos hatvan körül sokan betegek is lesznek. Pedig ez lehetne másképpen is! Ésszerű, pezsdítő edzésmennyiséggel, helyes táplálkozással és persze jó gondolatokkal egy kis idő után lemegy a has, domborodik a mellkas, duzzad a bicepsz, és az állóképesség hihetetlen mértékben rendbe jön. Mindezzel együtt a gerinc állapota javul, csökken egy halom betegség kockázata és a család sem ismer rá a kirobbanó energiájú új fittckóra!
Férjem vezetésével közös edzésre invitáljuk a férfiakat a legifjabbaktól a későn “ébredőkig”! A 60-90 perces program tartalmaz cardió edzést, trx-et, súlyzózást, saját testsúllyal végzett feladatokat és nyújtó, relaxáló perceket. Egy edzésen maximum öt fő vehet részt, hogy mindenkivel hatékonyan, személyreszabottan tudjunk együttdolgozni.
Kedves lányok, asszonyok! Várjuk szeretettel az erősebbik nemet, hogy topformában boldogítsanak bennünket nap-nap után!
Fiúk! Harcra fel! Próbáljátok ki a ‘fittckókat’! Az edzés mellé korlátlan mennyiségben kínálunk zöld, csalán vagy menta teát, hogy belülről is támogassuk a kívánt eredmény elérését! Várunk szeretettel!

értéke:3 füge