Gyakorold velünk!

Vegyél fel kényelmes ruhát, kapcsold ki a telefonodat, igyál egy korty teát és lépj be a ‘szentélybe’! Ez az a hely, ahol táncolunk, énekelünk, mély csendbe merülünk, hajlítunk, nyújtunk, gördülünk… Innen kilépve könnyedén lélegzel, mosolyogsz, áramolsz, megszépülsz kívül és belül! 
A mozgásformák leírásánál főként a saját tapasztalataimat osztom meg veled, a lexikális részből csak a legfontosabbakat találod, hiszen azt könnyen megleled máshol is.

Yoga gyakorlás

Életem első igazi jóga órája után (Bálint Jánosnál) hosszú percekig csak ültem szótlanul, és próbáltam feldolgozni, mekkora csodára bukkantam. Ez a varázslat évek óta tart. Túl számtalan tanfolyamon, oktatóképzésen, táboron, sokszáz filozófiai beszélgetésen még mindig úgy érzem, hogy újabb és újabb világok tárulnak fel előttem, bennem vagy általam…

Az órákon együtt gyakorolva tapasztalod meg, hogy a befelé figyelés útján megismered önmagad egyre mélyebb rétegeit. A testi pozíciók finom tökéletesítése közben, közelebb kerülsz egyfajta egyensúlyi állapothoz, melyben fokozatosan oldódik benned a feszültség, feloldódik a túlzott akarás, vagy erőlködés. A testtel való szelíd törődés, a lágy és áramló légzés, kinyitja a benned lévő békés szemlélő szemét. A gyakorlás közben kiterjedsz, megnyílsz, lecsendesedsz, de ha ez olykor mégsem történik meg, akkor megtanulod elfogadón szemlélni a benned zajló háborút. Az ászanák közben a fizikai test segíti, hogy átéld a jelen pillanatot.

Mindenkinek más és más rétegeit mutatja meg egy jógagyakorlás. Lehet csupán egy remek torna, egészség megőrzés, elcsendesedés, stressz oldás, önismeret, vagy akár spirituális út is. Nyílj ki, vajon téged hol érint meg! Nyílj ki, hogy ott hasson, ahol neked leginkább szükséged van rá! Éld meg a tested, elméd, légzésed rezdüléseit, mert ha megtalál téged is csodálatos hatása, akkor olyan dologra leltél, mely végigkísérhet életed legvégső pillanatáig.

Alakformáló óra (babával is)

Határozott, egyértelmű, kemény, célratörő és izzasztó óra típus! Ezen a foglalkozáson átdolgoztatod tested minden porcikáját, hogy kerekedjen, laposodjon, emelkedjen, erősödjön, épüljön és szépüljön. Klasszikus kondi óra, megfűszerezve új és új pikáns elemekkel.

A keddi alakformálásra babákkal is jöhettek, tiétek lesz a napsugaras kisterem!

TRX

Speciális hevederrel végzett funkcionális edzés.

Ár: 2400.-/ fittckók

3200.- / trx training (kedd 10.30) ezen az órán maximálisan 4 fő vehet részt, mely biztosítja a személyreszabott törődést és edzés felépítést.

Magánóra/yoga/ – Személyi edzés

Speciális, személyre szabott törődésre vágysz, amikor Az oktató csak rád figyel, hogy még gyorsabban regenerálódj, erősödj, formálódj, fejlődj? Amikor a leghatékonyabb módszereket kapod, az eredmény sem várat magára. Előre megbeszélt időpontban tudsz jönni személyiedzésre és privát yogaórára.

Ár: 7500.- / 60 perc

páros ár:  10 000.- / 60 perc

Gerinc yoga

Felejtsd el, hogy becsípődhet, szúr, nyom, sajog, merev vagy görcsös. Képzeld el, hogy könnyen hajlik, emel, fordul, ugrik, szinte táncol a tested a mindennapjaidban! 
Ezen a foglalkozáson gyógytornász vezetésével, speciális jógaászanákkal, gyakorlatokkal éleszted újjá gerinced, csípőd, vállad, erősíted hasizmaid, fejleszted a kopásra, gyulladásra, merevségre hajlamos területeket, hogy ezzel megelőzd a fájdalmakat, vagy javítsd, gyógyítsd a már kialakult helyzetet. Gyere el, ha sokat gubbasztasz a monitor előtt, ülő munkát végzel, hirtelen sokat nőttél, érzed az idősödés jeleit…

Minden korosztálynak javasolt.

Fittckók

A fittckók, vagyis a fitt fickók meglehetősen ritka madarak egy bizonyos kor felett Magyarországon. Szinte kötelező eleme a megjelenésnek a pocakocska és kevés férj foglalkozik magával, míg az asszonyka nyújt, feszít, hajlít, ugrik. Harminöt év felett egy férfi már a veszélyeztetett kategóriába tartozik és sajnos hatvan körül sokan betegek is lesznek. Pedig ez lehetne másképpen is! Ésszerű, pezsdítő edzésmennyiséggel, helyes táplálkozással és persze jó gondolatokkal egy kis idő után lemegy a has, domborodik a mellkas, duzzad a bicepsz, és az állóképesség hihetetlen mértékben rendbe jön. Mindezzel együtt a gerinc állapota javul, csökken egy halom betegség kockázata és a család sem ismer rá a kirobbanó energiájú új fittckóra!
Férjem vezetésével közös edzésre invitáljuk a férfiakat a legifjabbaktól a későn “ébredőkig”! A 60-90 perces program tartalmaz cardió edzést, trx-et, súlyzózást, saját testsúllyal végzett feladatokat és nyújtó, relaxáló perceket. Egy edzésen maximum öt fő vehet részt, hogy mindenkivel hatékonyan, személyreszabottan tudjunk együttdolgozni.
Kedves lányok, asszonyok! Várjuk szeretettel az erősebbik nemet, hogy topformában boldogítsanak bennünket nap-nap után!
Fiúk! Harcra fel! Próbáljátok ki a ‘fittckókat’! Az edzés mellé korlátlan mennyiségben kínálunk zöld, csalán vagy menta teát, hogy belülről is támogassuk a kívánt eredmény elérését! Várunk szeretettel!

értéke:3 füge

Pénteki ragyogás

Pénteki ragyogás
a Fügefa Virága Jógaházban!

Nagyszerű lehetőség, hogy megelmeld az energiaszintedet, gyógyulj és szépülj kívül-belül! Alkalmanként, bizonyos pénteki napokon tudsz hozzánk jönni feltöltődni!
Jóga és pránájámá gyakorlással, relaxációval, masszázzsal, infraszaunával és frissen préselt biolevekkel stresszmentesítjük a testet, lecsendesítjük az elmét és feltöltjük az energiaraktárakat.
A csodás hatású levek és gyógyteák mellett lehetőség nyílik beszélgetni, pihenni a kertben, ismerkedni.
Fél nap, ami segít kihozni belőled békés, elégedett, áramló és ragyogó énedet.
Program:
8.45. Érkezés, napindító búzafűlé
9.00. Yoga gyakorlás
10.30. 20’masszázs, infraszauna, pránájáma gyakorlás, jógafilozófia
12.30. Yoga gyakorlás+ yoga nidra mélyrelaxáció vagy Tibeti hangtálas relaxáció
A nap folyamán helyben préselt zöldség és gyümölcs levekkel, teákkal tápláljuk magunkat.
A yoga nidra után tudsz még maradni pihenni, töltekezni, ha időd engedi.

Következő tervezett időpont: november 22.
Ha jönnél, hívj! 06/306336486
Várlak nagy szeretettel!

virág

Előzetes bejelentkezés szükséges a részvételi díj 50%-val.

részvételi díj: 12000.-

Bérletes vendégeknek: 11000.-

Ha hozol magaddal valakit, akkor 1000 forinttal kevesebb!