09.23

Vakáció

Szerző: |Kelt: 2020. szeptember 23. 14:20|Hozzászólások: 0

Reggel jóga. Délben úszás. Este kocogás/séta. Közben kártya, olvasás, kosárlabda, röpi, evezés. :) Minőségi pihenés felső fokon! Minden csak választás kérdése, amikor nyaralni megyünk. Lehetne reggel másnaposan Facebook, délben sör, este bor és buli is… ;) Ez sem rossz ;)
Ki, mire teszi le a voksát.
Lehetőleg friss gyümölcsöt, és zöldséget eszem, mert nyáron ezzel készítem fel a testem, hogy bírja a téli napfény és vitaminhiányt. (vírusokat)
Bár ritkán elcsábulok, de nem hiszem, hogy túl sok fagyira, alkoholra lenne szükségem. Meg lehet tanulni, hogy élvezzük a Jóisten svédasztalát úgy, ahogy azt ilyenkor elénk teszi. Lehet,hogy idegesítő ez a fajta fegyelem, de ez is csak hozzáállás kérdése, mert nem is annyira fegyelem, mint a létezés öröme ez. Amikor az öröm, és energia a természetes létezésből fakad. Amikor úszom a smaragdzöld selyem vízben a tó mélyén, akkor energiát is gyűjtök a következő lépésekhez. Minden tevékenységünk meghatározza a következő állapotunk minőségét. Folyamatos, szüntelen éberség ez, vagy tudatosság abban, hogy most szándékosan a másik lehetőséget, választom, és nem azért, mert az érzékek legyűrtek, nem azért, mert rab vagyok, hanem azért mert szabad vagyok!
Ez a szabadság megszerezhető, ez az éberség elsajátítható! Akkor a legjobb, ha nem kényszerítő erők hatására kell megismernünk. Nem akkor, amikor betegek vagyunk, hanem akkor amikor kicsattanunk az egészségtől. Amikor az energiaáramlást nem visszaszerezni, újratanulni, hanem csak engedni kell!