Wellness szoba

A Fügefa Virága Jógaházban lehetőség van a Wellness szoba igénybevételére, ahol infraszauna, professzionális Technogym futópad és kerékpár várja a kikapcsolódásra vágyókat. A szobát egyszerre 1 vagy 2 fő bérelheti, igény szerint. Az adott időtartam tetszés szerint tölthető ki. Előre megbeszélt időpontban a nyitvatartási időn kívül is jöhetsz, hogy a csúcsforma mindennapos legyen!

Infraszauna

Az infraszaunák hatásaival rengeteg tudományos kutatás és felmérés foglalkozik, ezért ma már naprakész információkkal rendelkezünk róla.

Egy 30 perces infraszaunázás alatt testünk 600 kalóriát is veszíthet úgy, hogy még csak mozognunk sem kell érte! Amikor az infraszauna kifejti jótékony hatását, a test dolgozik, izzadtságot termel, hogy elvezesse a hőt, egyúttal kiválasztja a zsírokat és a káros méreganyagokat is. Így a folyamat alatt a folyadékvesztéssel együtt súlyvesztés is bekövetkezik. Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, ezzel kényszerítve a keletkezett hő elszállítására, következésképpen kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását.

Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő. Infraszaunázás közben nő a vérkeringés intenzitása, a szívizmok megerősödnek, ez a későbbiekben a szervezet nagyobb teherbíró-képességével jár. A felsorolt belső hatások mellett külsőnkre is pozitív hatással van a különböző bőrelváltozások és esztétikai hibák csökkentésével. Nemcsak a narancsbőr eltávolításában nyújt segítséget, hanem az egyéb bőresztétikai problémákat is hatékonyan kezeli, elősegíti a bőr megfelelő tápanyagainak felvétel és méreganyagainak kiürítését, növelve ezáltal a bőr ellenálló képességét is. Ebből következően megállapítható, hogy az infraszaunázás elősegíti a tápanyagok felvételét, és gyorsítja a sebek gyógyulását is.

TechnoGym futópad Excite Jog 700
Edzőtermi futópad
Gyönyörű és elegáns, a design és a funkcionalitás tökéletes elegye. A prémium minőségű futópad edzőtermi használatra fejlesztett modellje nem kíván kompromisszumokat. Tökéletes válasz az egyszerűség, kényelem és motiváció igényeire. Kivételesen könnyen kezelhető és változatos innovatív vonásokat hordoz.

Motor csúcs teljesítménye: 4,0 LE teljesítmény
A futópadba szerelt erős motor a kiegyensúlyozott működés és a hosszú élettartam záloga. A TechnoGym futópadok különlegesen csendes motorral rendelkeznek.

Sebesség: 0,8-18 km/h, A futópad sebessége széles tartományon belül állítható.
Dőlésszög: 0-15 %, Futhat sík terepen, vagy emelkedőn.
Programok: 12 – Quick Start, Célok (Idő; távolság; kalória), CPR, Profilok (6), Teszt.
Futófelület mérete: 151 x 51 cm
Rezgéscsillapító rendszer: Egyensúly az energia elnyelése és visszaadása között, használata kényelmes és hatékony.
Nagyméretű kezelőfelület és kijelző: Az egyszerűsített kezelőfelület jobb átláthatóságot és könnyebb tanulhatóságot nyújt.
Pulzusmérés: Markolati és mellkas övi pulzusmérővel.
Futó érzékelő rendszer: A futó érzékelés biztonsági rendszer biztosítja, hogy a berendezés leáll, ha nem érzékel felhasználót.
A felhasználó maximális testtömege: 180 kg