01.01

Méregtelenítés jógával workshop

Szerző: |Kelt: 2019. január 1. 09:11|Hozzászólások: 0

Időpont: január 12. szombat 17-19-ig

Szabadulj meg a mérgektől jógával!

Az ünnepek után sokan érezzük magunkat nehézkesnek, puffadtnak, lomhának. Bár valószínűleg kipihentük az egész éves pörgést-forgást, ami kisimította az idegrendszerünket, azonban testi szinten sajnos nem biztos, hogy ideális a helyzet. A étkezéseink bőségesebbek, gyakoribbak és kevésbé tudatosak az ünneplések közepette, ami leterheli az emésztőrendszert, kedvezőtlenül befolyásolja a légzésünket és a testartásunkat. A csökkent a mozgásmennyiségtől lomhábbak, energiahiányosabbak lehetünk, hiszen kinek van kedve ilyenkor kimászni a finom meleg szobából?! Mindezek hatására pedig legyengül az immunrendszer, veszít a bőr és a haj a ragyogásából, és sajnos felszedhetünk 1-2 kilot is.
A legjobb ilyenkor, ha veszünk egy mély levegőt, és elhatározzuk, hogy kitisztítjuk a bennünk felhalmozódott mérgeket. Nem csupán testi, de lelki szinten is. A legcsodálatosabb módszer erre a jóga gyakorlás!
A jógával való méregtelenítésre több módszer is alkalmazható, melyek akár együtt, akár külön-külön is hatásosak.
Ezen a 120 perces workshopon ezeket tanulhatjátok meg. 45 perc gyakorlás után 30 perc elmélet következik, melyet újabb 45 perces gyakorlással rögzítünk, és mélyítünk el magunkban.
A minitanfolyamra kényelmes ruha, és esetleg egy jegyzetfüzet szükséges.
Várlak szeretettel, kérlek jelentkezz be, ha jönnél!
Virág

Időpont: január 12. szombat 17-19-ig

ár: 4 füge bérlettel, vagy 4500,- egyszeri óradíjjal